Rusia, LOVITURA momentului. Dau LEGE! GIGANȚII, INTERZIȘI. N-au nicio șansă

Rușii vor interzicerea Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Google prin lege.

Nu mai este un secret că produsele și serviciile americane nu sunt pe placul conducătorilor ruși, motiv pentru care, oficialii ar putea o lege fulminantă. 

Potrivit Reuters, rușii cer interzicerea Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat și a altor aplicații mobile americane foarte populare, iar asta ar putea deveni realitate. Mai mulți deputați ruși au înaintat deja, în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, un proiect de lege care va permite guvernului să restricționeze accesul online la giganții americani din social media.

LinkedIn a fost deja interzisă

Companiile americane sunt acuzate de discriminare împotriva celor rusești. Russia Today, RIA Novosti și Crimea 24 se numără printre entitățile rusești penalizate de aplicații precum Facebook, Twitter sau Youtube.

Inițiativa deputaților vine după ce Twitter a început din luna august să marcheze conturile mai multor organizații media din Rusia și a mai multor oficiali cu descrierea „afiliați ai statului". 

LinkedIn, care aparține celor de la Microsoft, este deja blocată în Rusia. O instanță a decis că platforma a încălcat o regulă adoptată în 2015, potrivit căreia toate datele despre cetățeni ruși trebuie stocate pe teritoriul țării. 

Cu toate acestea, Rusia și-a construit propria rețea socială, aproape identică cu Facebook, numită VK.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel