Urmărește emisiunea live


Rusia JOACĂ TARE în Nagorno-Karabakh. Ce spune Lavrov

Serghei Lavrov
Serghei Lavrov

Rusia încearcă să fie principalul actor al soluționării conflictului dintre Armenia și Azerbaidjan. Iată ce a declarat Lavrov.

Rusia insistă asupra revenirii la încetarea focului în regiunea Nagorno-Karabakh. Moscova a cerut Armeniei și Azerbaidjanului să adere la încetarea focului convenită. "Sperăm că ambele părți vor pune în aplicare cu strictețe deciziile", a spus Lavrov după o întâlnire cu Mnatsakanyan, a informat agenția de știri Interfax. Acesta a mai spus că încetarea focului „nu înseamnă că toate problemele vor fi rezolvate rapid și simultan”, adăugând că a reprezintă un proces îndelungat. 

Lavrov a adăugat că Turcia a susținut această decizie și că miniștrii apărării din Rusia și Turcia au discutat situația.

Sursele din Nagorno-Karabakh spun că încă 45 de militari au fost uciși. Oficialii etnici armeni din Nagorno-Karabakh au declarat că aceștia au fost uciși în luptele cu Azerbaidjanul, ceea ce a ridicat numărul total de morți militari la 525 de când au izbucnit luptele pe 27 septembrie, potrivit AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel