Rusia întrece China la numărul de infecții cu coronavirus

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Rusia a întrecut numărul oficial de infectați cu coronavirus raportat de China, după ce a înregistrat 6.200 de cazuri în doar 24 de ore, devenind astfel a noua țară în clasamentul celor mai afectate națiuni ale lumii.

Rusia a întrecut numărul oficial de infectați cu coronavirus raportat de China, după ce a înregistrat 6.200 de cazuri în doar 24 de ore, devenind astfel a noua țară în clasamentul celor mai afectate națiuni ale lumii, conform Daily Mail.

Guvernul Rusiei a raportat 87.147 de cazuri de infectare, cu 4.000 peste numărul oficial transmis de China. Cu toate acestea, mulți consideră că guvernele chinez și rus ar manipula cifrele pentru motive politice.

Agenția de presă națională TASS a raportat că 794 de oameni și-au pierdut viața în Rusia, de la începutul epidemiei.

Răspunsul inițial al Rusiei

Rusia a raportat numere scăzute de infecții cu coronavirus până la începutul lunii aprilie, iar Kremlinul a insistat că situația era sub control.

La jumătatea lunii acesteia, rușii ar fi trebuit să voteze într-un referendum care ar fi permis președintelui Vladimir Putin să pună mâna pe putere până în 2036, iar criticii au spus că virusul a fost subestimat pentru ca votul să aibă loc.

Studenții la medicină din anii terminali sunt chemați la datorie de către guvern, a transmis publicația Moskovsky Komsomolets.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel