Rusia atacă România. Radu Tudor: Termenii folosiți sunt esențiali

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a comentat amenințarea Rusiei la adresa României, în emisiunea "La Ordinea Zilei" de la Antena 3. 

[citeste si]

"Termenii folosiți sunt esențiali pentru a înțelege mesajul. Noi ne construim în interiorul Alianței Nord Atlantice, pe teritoriul României, un scut de APĂRARE și rușii vorbesc despre ATAC. Dacă noi vrem să ne apărăm și ei să ne atace, atunci ei își mențin logica de a ataca state independente care vor să se apere", a comentat Radu Tudor. 

Jurnalistul a precizat că avertismentul Rusiei vine în contextul în care vineri va deveni operațional scutul de la Deveselu. "Este un moment istoric în securitatea noastră națională", a precizat Radu Tudor, care a adăugat că declarația de la Moscova vine pe fondul incapacității lor de a opri amplasarea scutului antirachetă în România. 

Radu Tudor a ținut să sublinieze că în timp ce rușii vorbesc despre atac, România își apără teritoriul și a explicat că rachetele din cadrul scutului de la Deveselu se declanșează doar când o rachetă din afara spațiului se îndreaptă ofensiv spre România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel