Rusia a venit în ajutorul lui Bernie Sanders. Oficialii au fost deja informați

Rusia s-a implicat în alegerile interne ale Partidului Democrat din SUA.

Rusia s-a implicat în alegerile interne ale Partidului Democrat din SUA, ajutându-l pe senatorul Bernie Sanders, au transmis oficialii, conform The Washington Post. Un raport al The New York Times a dezvăluit că Sanders a fost informat acum o lună despre acest fapt.

Ambele publicații au oferit informații despre acțiunile Rusiei care au ca scop avansarea campaniei lui Sanders. Casa Albă și jurații din Capitol Hill au fost informați și ei despre ultimele eforturi de implicare ale rușilor.

Putin nu este un prieten bun

 (w670)

Într-un comunicat, Sanders a criticat dur guvernul rus și eforturile sale de interferență. „Spre deosebire de Donald Trump, nu îl consider pe Vladimir Putin un prieten bun. El este un golan autocratic ce încearcă să distrugă democrația și să zdrobească dizidenții din Rusia", a transmis socialistul. „Mă opun cu fermitate eforturilor lor sau ale oricărei alte puteri care vrea să interfereze cu alegerile noastre".

Alegerile din 2016 au urmat aproape același scenariu, atunci când Rusia a demarat campanii pe Facebook sau Twitter pentru a o înjosi pe Hillary Clinton și pentru a-l ridica pe Sanders în sondaje.

Rusia lucrează la realegerea lui Trump

 (w670)

Ofițerii de informații ai Statelor Unite au notificat legiuitorii că Rusia lucrează și la realegerea lui Donald Trump în funcția de Președinte. Drept răspuns, Trump l-a certat pe directorul de informații Joseph Maguire pentru că a permis informarea, considerând că democrații au primit un avantaj politic. Maguire și-a depus demisia vinerea trecută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel