Rudy Giuliani, infectat cu Covid-19. Donald Trump, mesaj IMPORTANT

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele american Donald Trump a transmis că avocatul său personal, Rudy Giuliani, a fost testat pozitiv la Covid-19.

Conform BBC, Trump a scris pe Twitter: „Să te însănătoșești grabnic, Rudy, mergem mai departe!”. Giuliani a coordonat campania președintelui de atac a rezultatelor alegerilor din 2020 și este și cea mai recentă persoană din cercul strâns al lui Trump care se infectează.

Actualul președinte și echipa sa au fost criticați pentru cum au abordat lupta cu coronavirusul și pentru exemplul dat când vine vorba de siguranța publică. Donald Trump a fost și el infectat cu coronavirus, în octombrie. 14,6 milioane persoane au fost detectate cu Covid-19 în Statele Unite, iar peste 280.000 și-au pierdut viața.

Rudolph „Rudy” William Louis Giuliani are 76 de ani și a fost primarul orașului New York între 1994 și 2001. În aprilie 2000, Giuliani a fost diagnosticat cu cancer de prostată, la 19 ani după ce tatăl său a murit de aceeași boală. Astfel, infecția cu coronavirus este foarte periculoasă pentru fostul primar care face parte din multiple grupuri de risc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel