Rudy Giuliani, cutremur în SUA. Biden, implicat în fapte grave de corupție

Joe Biden
Joe Biden

Rudy Giuliani aruncă bomba în Statele Unite și spune că Joe Biden e implicat în fapte grave de corupție.

Rudy Giuliani l-a acuzat pe Joe Biden, principalul favorit în Partidul Democrat pentru cursa prezidențială împotriva lui Trump și vicepreședinte în mandatul președintelui Barack Obama, de fapte grave de corupție. Biden, unul dintre liderii americani care s-a implicat puternic în lupta împotriva corupției în statele din Europa de Est,  ar fi implicat chiar el în grave fapte de corupție în Ucraina.

Avocatul Giuliani (apropiat al președintelui Donald Trump) și fost primar în New York, a transmis pe Twitter că autoritățile din Ucraina ar fi identificat o scurgere de 5,3 miliarde de dolari din fondurile Statelor Unite, în timpul administrației Obama, Joe Biden fiind principalul pion al Casei Albe la Kiev. Mai mult, ambasada apropiată administrației Obama ar fi cerut autorităților de la Kiev să nu investigheze acest caz. Giuliani a mai precizat că va reveni cu detalii în ceea ce privește acest caz/ 

Biden mai e acuzat că pe vremea când era vicepreședinte a pus autoritățile din Ucraina sub presiune pentru a demite un procuror general care ancheta angajarea fiului lui său la o companie din Ucraina unde câștiga nu mai puțin de 50.000 dolari pe săptămână. Ca răspuns, democrații au inițiat procedura de demitere a președintelui Trump, acuzat că a intervenit politic pentru ca Ucraina să ancheteze faptele de corupție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel