Rudy Giuliani avertizează din nou că va face dezvăluiri despre afacerile familiei Biden în România

Rudy Giuliani, avocatul preşedintelui american Donald Trump, a avertizat din nou că va prezenta informaţii despre presupuse afaceri ilegale în România ale familiei fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a fi candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din 2020.

Într-un interviu acordat postului Fox News, Rudolph Giuliani a făcut din nou referire la presupuse afaceri ilegale ale familiei lui Joseph Biden în Ucraina, România şi China. "Ucraina este doar vârful aisbergului. Mergem la China, v-am spus despre România, mai am o ţară care este pe listă", a declarat Rudy Giuliani, transmite Mediafax.

Avocatul personal al preşedintelui Donald Trump a afirmat că există suspiciuni că preşedintele Ucrainei a primit "mită" pentru a bloca o anchetă care viza afacerile familiei Biden.

"Nu spun că Biden a fost implicat în oferirea mitei, dar acesta este singurul lucru în care nu a fost implicat. Acest caz are un miros urât, oricât ar fugi ei de el. Vreau să fiţi atenţi nu doar la China, fiţi atenţi la România! Doar urmăriţi România!", a declarat Rudy Giuliani, conform site-ului de ştiri Breitbart.com.

Ce a declarat Giuliani

În urmă cu câteva zile, Rudolph Giuliani l-a apărat pe preşedintele Donald Trump, criticând atitudinea presei și avertizând cu dezvăluiri despre afacerile familiei lui Joseph Biden în România. "Presa de la Washington a acoperit aceste lucruri în ultimii trei ani. Încerc să investighez un scandal de corupție masiv din perioada Administrației Barack Obama", a declarat Rudy Giuliani într-un interviu acordat postului tv Fox News. "Hunter Biden spune: «Nu am făcut nimic rău». Stop, stop, nicio investigație. Nimic. Toate aceste lucruri ar fi trebuit să înceteze când președintele Donald Trump a spus că nu a făcut nimic rău", a continuat Giuliani, criticând atitudinea presei americane față de președintele SUA.

"De ce există acest tratament diferențiat față de republicani", a continuat Giuliani, denunțând ancheta "falsă" a Camerei Reprezentanților și faptul că presa ar fi subordonată intereselor Partidului Democrat. "Presa nu relatează aceste lucruri. Dar eu am toate informațiile. Sunt numeroase lucruri care vor apărea. Nu am trecut încă la România. Să vedeți când vom ajunge la România (...)", a subliniat Giuliani, numindu-l "escroc" pe Hunter Biden, fiul fostului vicepreședinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidențial din 2020.

Camera Reprezentanţilor a lansat o investigaţie parlamentară

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor a trimis citaţii prin care le solicită unor membri ai Administraţiei de la Washington participarea la audieri şi furnizarea documentelor referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

Ca reacţie, Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii deţin majoritatea, a anunţat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupţie în Ucraina, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel