Doctorița româncă care lucra în Franța nu s-a sinucis. Declarațiile care au scăpat presei

Simona Zahan părea o femeie împlinită. Avea un soț care o iubea, un copil minunat și își găsise în job bine plătit la un spital din Franța. Din păcate, puțini au știut că în spatele unui salariu bun se afla o adevărată dramă.

Familia medicului anestezist are o altă variantă asupra morții femeii. În timp ce presa franceză susține varianta sinuciderii, rudele Simonei au cu totul și cu totul altă părere. Oamenii spun că doctorița a pierit din cauza epuizării.

Presa franceză a ascultat doar părerile colegilor Simonei și au redat și cuvintele Ministrului Muncii din Franța, fără a asculta și declarațiile rudelor femeii.

Pe de-o parte, Ministrul Muncii susține că femeia s-a sinucis pentru că nu mai suporta dorul de casă, dorul de România.

Pe de altă parte, colegii ei se plâng că sunt nevoiţi să lucreze foarte multe ore pe săptămână, în detrimentul familiei, relatează presa franceză.

"Ministrul ştie că ea tocmai terminase o săptămână de 78 de ore de muncă? Ştie că ne lipseau, înainte de această dramă, doi anestezişti? Ştie că suntem cu toţii extenuaţi? Exercităm o profesie dificilă şi exigentă. Simona era o profesionistă excelentă. Se dedica muncii, în detrimentul soţului şi fiului ei de şase ani", au adăugat colegii româncei pentru ediţia online La Nouvelle République.

Familia Simonei Zahan este, însă, revoltată pe susţinerea presei franceze asupra morţii acesteia. Mama şi sora medicului, care este procuror la un parchet din Bucuresti, spun că Simona a murit de epuizare şi că documentele medicale nu susţin varianta sinuciderii. Mai mult, familia doreşte să dea în judecată presa franceză care a răspândit varianta sinuciderii, notează Jurnalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel