Rudele fetițelor ucise în București de o șoferiță beată, nou protest: Dacă justiția nu face dreptate, Dumnezeu sigur va face!

Rudele fetițelor ucise în București de o șoferiță beată, nou protest: Dacă justiția nu face dreptate, Dumnezeu sigur va face! - captură România TV
Rudele fetițelor ucise în București de o șoferiță beată, nou protest: Dacă justiția nu face dreptate, Dumnezeu sigur va face! - captură România TV

Rudele fetelor ucise la începutul lunii martie, în cartierul Andronache din București, de o șoferiță băută au ieșit din nou în stradă și cer să li se facă dreptate. 

'Rezistăm greu, cu pastile! Ne simțim prost pentru că a trecut o lună de zile și nu s-a întâmplat nimic cu doamna care a dat peste copii! Fata mea trebuia să fie acum în casă, să se joace cu mine. Și acum ce fac? Vin în fiecare zi să îmi plâng copilul, iar șoferița este în libertate ca să facă alte crime?!' a declarat tatăl uneia dintre fetele ucise, la România TV.

Amintim că la începutul lunii martie două fete în vârstă de 6 şi 21 ani, au fost lovite mortal pe o stradă din Capitală de o maşină scăpată de sub control Șoferița refuzase inițial etilotestul, iar după ce în probele de sânge care i-au fost prelevate a fost găsit alcool, femeia a recunoscut că a băut vin și rom. Magistraţii au decis plasarea sa sub arest la domiciliu, după ce iniţial se dispusese măsura controlului judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel