RUDEL OBREJA, LIBER. PRIMA DECLARAŢIE

'Doamna Udrea este ţinta principală şi toate săgeţile sunt îndreptate împotriva ei', a spus Rudel Obreja.

'Din punctul de vedere al Galei Bute nu există niciun fel de ilegalitate şi am să vă spun că două plăţi însumează optzeci la sută din banii pe care i-au dat ministerul. Bugetul Galei de box este mult mai mare decât un milion şi jumătate cât a plătit ministerul. A costat în jur de patru milioane de euro. Banii au venit de la parteneri, de la sponsori, din alte părţi. Ştiţi ce se întâmplă, modul discreţionar în care acţionează astăzi procurorii este un pericol. Au prea multă putere', a spus Rudel Obreja.

Rudel Obreja a fost întrebat pentru ce a luat banii de la bancă şi a răspuns că au fost folosiţi la Gala Bute, iar ministerul i-a plătit banii după 11 luni, timp în care a plătit dobânda din banii săi.

'Mesajul pe care vreau să vi-l transmit este următorul. Doamna Udrea este ţinta principală şi toate săgeţile sunt îndreptate împotriva ei. Noi suntem mici porţelanuri printre picioarele elefanţilor', a mai spus Rudel Obreja, care a precizat că din 'perspectiva faptelor, eu nu trebuie să stau nicio secundă în arest'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel