Rudel Obreja, eliberat! ”Lui Iohannis să-i fie rușine!”

Rudel Obreja a fost eliberat în această seară din penitenciar. ÎCCJ a decis acest lucru în urma contestației în anulare venită după decizia CCR cu privire la nelegalitatea completului de 5 judecători care l-a condamnat la închisoare cu executare. 

”Eu așteptam lucrul acesta din prima zi când am plecat către închisoare. V-am spus că suntem victimele unui complot. Ce s-a întâmplat la completurile de cinci e o imensă ticăloșie. Oamenii acesția erau incompetenți și cinci ani n-au știut că se află într-o semi-legalitate. Nu putem să-i bănuim de nepricepere, au carte. Se infiltrau prin aceste subterfugii oamenii care au dat deciziile.  Ce aș vrea să spun e că e foarte bine că există judecători cinstiți însă noi mergem să fim judecați de către cei care au stat ilegal cinci ani de zile. În acest moment, am lăsat în cameră la mine pe Tudor Breazu, lui i-a fost dat termen 28 ianuarie 2019. E normal să fie admisă contestația și să putem administra probele. Totul depinde de ce complet vom avea în momentul respectiv, justiția în România e o loterie.” a spus Rudel Obreja, în momentul eliberării.

El mai afirmă că-n cazurile completurilor de 3 e o situație și mai gravă: ”100% sunt nelegale și vor merge în cascadă”. 

”Aș vrea să-i transmit președintelui Iohannis să-i fie rușine că apără așa ceva.” a mai afirmat Rudel Obreja în fața penitenciarului. El spune că a găsit în Penitenciarele Rahova și Jilava oameni nevinovați, condamnați pe probe măsluite. 

Vezi și: MINUTE eliberări din închisoare: Șova, Niță, Obreja. Explicații ÎCCJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel