Rudel Obreja, după eliberare, IPOTEZĂ despre sistem: Judecătoarea a ZBURAT

Rudel Obreja
Rudel Obreja

Rudel Obreja a vorbit la Antena 3 după eliberarea sa. 

”Situația e extrem de complicată. (...) În 2014, când presa încă mă călca în picioare, și Antena 3 făcea asta, însă astăzi vreau să mulțumesc Antena 3 pentru că datorită eforturilor voastre majore s-a ajuns să se înțeleagă pentru majoritatea publicului care este adevărul. Eu vorbeam despre acest sistem fără să-i cunosc hidoșenia în urmă cu patru ani. Nu înțelegeam, nu știam tot securismul din interior, dar simțeam că ceva nu e în regulă, pentru că pe pielea mea vedeam  mecanismele care lucrau împotriva noastră” a spus Rudel Obreja, la Antena 3. 

”Timp de cinci ani, oamenii ăștia nu au știu că nu sunt în legalitate la completul de 5? Dacă n-au știut, înseamnă că sunt incompetenți, ceea ce mă îndoiesc, pentru că sunt știutori de carte. Atunci, rămâne o altă explicație: prin asemenea tertipuri, ei reușeau să-și infiltreze oamenii de care aveau nevoie în completuri acolo unde judecau dosare importante. ÎCCJ judecă dosare importante. Dosarele mari și grele sunt aici” a mai spus Rudel Obreja. 

Judecătoare zburată. Ionuț Matei în locul ei

Rudel Obreja a dezvăluit că o judecătore din complet a făcut opinie separată și i-a dat dreptate: ”A spus că este firesc să avem o expertiză financiar-contabilă. Doamna judecător a zburat la următorul termen. În locul ei a venit celebrul Ionuț Matei, chiar la următorul termen. Dl Ionuț Matei făcea semne la Înalta Curte, în complet de cinci și se strâmba în timp ce avocatul vorbea”. 

El a fost eliberat miercuri seară, făcând contestație în anulare, acuzând că a fost condamnat de un complet de cinci judecători condamnat nelegal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel