Roxy Travel, mesaj important. Cum sunt PĂCĂLIȚI clienții de alte agenții

Agenția de turism din Constanța, Roxy Travel, atrage atenția, printr-un mail trimis abonaților, cu privire la noile metode prin care alte agenții încearcă să-și păcălească clienții. 

”Va multumim ca ne-ati fost alaturi de-a lungul timpului (la finele anului implinim deja 10 ani de activitate) si ca datorita voua agentia Roxy Travel este deja un nume destul de cunoscut pe piata turistica .

Ne-am lovit de multe situatii bune dar si rele,uneori singuri, alteori alaturi de dumneavoastra dar am reusit sa trecem cu bine si peste momentele mai putin placute intampinate in activitatea noastra.

In ultima perioada am descoperit cateva metode prin care unii concurenti de pe piata incearca sa para ceea ce nu sunt si incearca sa foloseasca numele agentiei Roxy Travel sau copiaza direct ofertele noastre si le promoveaza iar aceste lucruri in timp ar putea sa ne afecteze si noua imaginea pe piata dar si pe dumneavoastra sa va duca in eroare crezand ca achizitionati oferta de la noi (in special cei care nu sunteti din Constanta si care nu aveti cum sa veniti la noi in agentie). De aceea va rugam sa fiti foarte atenti la cateva detalii pentru a nu ajunge intr-o astfel de situatie. Din pacate piata turistica din Romania este din ce in ce mai fragila,multe falimente si agentii care nu au intentii foarte bune. Nu putem fi raspunzatori decat pentru ofertele achizitionate de la agentia noastra, toate datele de contact si cele fiscale le puteti gasi pe siteul nostru si pe paginile de facebook pe care le avem. Toate ofertele promovate de noi sunt marca Roxy Travel si nu se revand catre nici o alta agentie . Noi vindem doar catre clienti directi.

[citeste si]

Ultimele metode descoperite au fost:

- sa foloseaca numele Roxy Travel in siteul lor astfel ca la o simpla cautare pe google cu numele agentiei noastre sa apara printre primele siteul respectivului concurent care dorea o parte din clientii nostri, iar atunci cand au fost sunati au raspuns cu numele de Roxy Travel. Mare atentie la ce facturi primiti , noi nu avem alta denumire a societatii , este identica cu numele agentiei.

- sa promoveze ofertele noastre, preluate de-a gata de pe site ul nostru schimband doar datele de contact pentru a fi sunati ei direct.

Pentru a evita astfel de situatii va rugam sa ne fiti alaturi si sa ne atentionati ori de cate ori gasiti ofertele promovate de noi la alte agentii pentru a putea lua masuri din timp si astfel sa fie sanctionati conform legii.

Va multumim pentru intelegeri si suportul oferit!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel