Roxana Wring, despre Firea: INCREDIBIL!!! Noaptea, ca hoții!

Roxana Wring (USR), consilier general la Primăria Capitalei, a reacționat dur în ceea ce privește acordul cu Ministrul Energiei pentru preluarea ELCEN. Suma plătită de municipalitate ajunge la 155 de milioane de euro, sumă ce va fi plătită eșalonat.

"Incredibil! Ședința extraordinară a CGMB este programată să înceapă la ora 08:00 dimineața. În seara aceasta (n.r. - joi) a fost pusă pe ordinea de zi suplimentară a ședinței un proiect de hotărâre pentru achiziționarea de către Municipiul București a pachetului de acțiuni ELCEN. Ce înseamnă asta? O cheltuială din bugetul PMB de peste 150.000.000 de euro!! Totul fără consultare publică, fără analiză economică, fără plan de afaceri, doar o expunere de motive plină de generalități și banalități.

Ni se cere votul pe un proiect de milioane de lei, dar pentru analiza căruia avem la dispoziție doar câteva ore. Acțiunea doamnei Firea se încadrează perfect în cuvinte protestatarilor de la începutul anului: „Noaptea, ca hoții!" ", a scris Roxana Wring pe Facebook.

Gabriela Firea a spus că nu este nici noaptea, ca hoții, nici ziua, ca deștepții, ci un subiect abordat responsabil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel