LIVE  Roxana Neagu și Cristi Constantinescu de la Artonic Teatru, interviu la DC News. Din culisele teatrului independent

Roxana Neagu și Cristi Constantinescu, membri ai trupei de teatru independent Artonic, au fost invitați la interviurile DC News.

Cei doi au discutat cu Andi Miron despre viața de tânăr artist și culisele teatrului independent. Interviul cu Roxana Neagu și Cristi Constantinescu va fi difuzat vineri, 9 martie, începând cu ora 11:00. Îi veți putea urmări atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe contul de Youtube.

Despre Artonic Teatru

Artonic este o trupă bucureșteană de teatru independent, formată dintr-o echipă de profesioniști - iubitori de artă, oameni și scenă, un nucleu plin de tonus și entuziasm. Cu un nou nume și o nouă identitate vizuală din 2017, Artonic își are originile încă din 2005, an în care Liliana Câmpeanu, fondator al proiectului și regizor, a pus în scenă primul spectacol, „Requiem pentru un vis".

(w670)

Registrul abordat este unul complex, de la dramă la comedie, mesajul fiecărei montări fiind unul plin de substanță. Scenariile pieselor sunt în special contemporane, inspirate de realitatea curentă. Din componența trupei fac parte: Liliana Cîmpeanu – regizor, Cristi Constantinescu, Andreea Roxana Neagu, Carmen Magdalena Sascău, Andreea Boșneag, Radu Catană, Mihai Căpățână, Altan Safta Zecheria, Filip Popa, actori pe care-i puteți regăsi și pe alte scene bucureștene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel