Roxana Ciucă: ”Fulgy, arest la domiciliu!” Casa îi devine celulă lui Fulgy

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost plasat în arest la domiciliu, potrivit Antena 3. 

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 au hotărât ca Fulgy, fiul Clejanilor, să stea în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Dacă tânărul va încălca această măsură, riscă arestul preventiv.

Fulgy a fost implicat într-un nou scandal cu un jurnalist. Potrivit poliţiştilor, Fulgy l-a lovit cu pumnul pe jurnalist şi i-a luat telefonul, iar acesta din urmă a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

„La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în timp ce realiza un reportaj despre o  familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și deposedat de telefonul mobil. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor”, potrivit polițiștilor.

Fulgy a fost plasat în arest la domiciliu, potrivit Antena 3. Roxana Ciucă a făcut următoarele precizări: „Fiul Clejanilor este, în continuare, la Judecătoria Sectorului 3, pentru că se redactează actele. Sunt și cei doi avocați în sală cu el, așteptăm din moment în moment să iasă. Mandat de arestare la domiciliu pentru 30 de zile! A primit această măsură după ce l-a tâlhărit pe un coleg jurnalist de la o altă televiziune și mai apoi i-a dat un pumn. Respectivul coleg a și scos certificat de la Institutul de Medicină Legală. A primit acest mandat de arestare la domiciliu, însă trebuie să-l respecte. Nu are voie probabil să mai facă live-uri sau să ia legătura cu anumite persoane. Dacă a pus piciorul în afara domiciliului declarat la instanță, automat va primi măsura arestului preventiv pentru 30 de zile!

Amintim că, în ultimele zile, Fulgy a fost implicat în mai multe scandaluri cu familia sa. 

Nici reporterul Roxana Ciucă de la Antena 3 nu a scăpat  

Un alt episod din ultimele zile: Prezent la secția de poliție, Fulgy a refuzat să vorbească cu jurnalista Roxana Ciucă și a jignit-o. El nu a dorit să răspundă întrebărilor presei, a acuzat că e abuzat și a recurs la cuvinte injurioase.

„Măi, falso, du-te de aici!”, i-a transmis Fulgy jurnalistei pe care a acuzat-o că nu respectă distanțarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel