Ronaldo a greșit numele țării în care s-a transferat: Credea că se află în Africa de Sud. Care a fost reacția arabilor?/ video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ronaldo a greșit numele noii țări gazdă în timp ce vorbea la prima sa conferință de presă în Arabia Saudită.

 

 

„Nu este sfârșitul carierei mele faptul că vin în Africa de Sud”, a spus el, cu o voce serioasă, potrivit BBC.

Deși nu au putut fi fericiți când au auzit această gafă, oficialii saudiți de la conferința de presă de marți nu au căutat să-l corecteze pe Ronaldo.

Utilizatorul de Twitter a subliniat că @NVMakhanye: „Nu trebuie să știi numele țării pentru a câștiga 200 de milioane de euro ... Oricum, bine ai venit în Africa de Sud, Ronaldo ”

Se crede că salariul său anual de 200 de milioane de dolari îl face cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Deși a fost, în mod evident, un lapsus, greșeala nu i-a împiedicat pe unii fani ai fotbalului din Africa de Sud să viseze să vadă una dintre cele mai faimoase vedete din lume jucând pentru echipa lor locală.

Iar autoritatea de turism din Africa de Sud mai speră că Ronaldo va apărea pe stadionul Moses Mabhida, construit în orașul de coastă Durban pentru Cupa Mondială din 2010.

Site-ul de știri Phakaaathi a comentat: „Arabia Saudită și Africa de Sud pot avea aceeași inițială la începutul fiecărei părți a numelui lor, dar este încă mai mult decât bizar că Ronaldo nu a putut alege țara potrivită în prima sa conferință.”

Cu toate acestea, majoritatea tweeterilor din lumea arabă au trecut cu vederea gafa lui, @alasiri_555 comentând în arabă: „Nimic în neregulă cu asta. Toată lumea face greșeli”.

Producătorul BBC Arabic, Ahmed Rouaba, spune că majoritatea tweet-urilor s-au concentrat pe fotbal, iar fanii Al Nassr așteaptă ca el să câștige meciuri - și să ridice clubul și țara.

Clubul Al Nassr nu a părut prea deranjat, postând pe Twitter: „Toată lumea este fericită astăzi ”

Cât despre Ronaldo, el așteaptă cu nerăbdare noua sa viață în regatul bogat în petrol.

"În Europa, munca mea este terminată. Am câștigat totul. Am jucat în cele mai importante cluburi din Europa. Și acum pentru mine este o nouă provocare", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel