RONALD GAVRIL lovește 'În gura presei', emisiunea lui Mircea Badea. Confruntarea ANULUI

Miercuri, de la ora 00:00, după emisiunea "Sinteza Zilei" are loc confruntarea anului la Antena 3.   

Mircea Badea îl va avea invitat în emisiunea "În gura presei" pe Ronald Gavril, campionul de box al Americii și, în curând, al lumii. Va fi o seară pe care nu trebuie să o ratați, cu un român despre care rareori se vorbește în România, dar care întotdeauna este pe buzele străinilor.

Amintim că atunci când toată presa scria doar despre Simona Halep, Mircea Badea a fost singurul care a vorbit și despre alți sportivi, în speță Ronald Gavril.

La începutul lunii septembrie, boxerul român a fost învins la puncte de americanul David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală desfășurată la Las Vegas.

David Benavidez (20 ani) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 și 117-111, în timp ce Ronald Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

[citeste si]

"Nu am decat RESPECT pentru Ronald Gavril, care nu e dator nimanui cu nimic, care a ajuns acolo strict pe baza de talent, de munca si de vointa de a-si depasi premizele. Ronald a luptat senzational, inteligent, consistent, agresiv dar cerebral. In repriza a 12-a l-a pus la podea pe "killer-ul" mexican, favoritul media, in fata caruia nu i-a dat nimeni nicio sansa. In opinia mea, Ronald a castigat meciul clar si este adevaratul campion. RESPECT!

P.S. Sigur ca am pariat pe Ronald. Intotdeauna merg dupa principiul:" put your money where your mouth is"!" spunea Mircea Badea despre Ronald Gavril.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel