Romtelecom a căzut la pace cu Look Plus. Look TV, în grilă de luni

Cablistul Romtelecom a căzut la pace cu două posturi de televiziune după un scandal media care a provocat revoltă în rândul telespectatorii. 

Cei mai revoltați au fost bărbații, care nu mai puteau urmări meciurile din Liga I, după ce Look Plus și Look TV fuseseră scoase din grilă. 

"Începând de astăzi (sâmbătă, n.r.), canalul Look Plus este disponibil pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Canalul Look TV va fi disponibil spre abonare pentru clienţii Romtelecom la începutul săptămânii viitoare", se arată într-un anunţ publicat sâmbătă pe contul oficial de Facebook al Romtelecom.

În cazul Look TV, "preţul pentru această opţiune este de 1.7 eur fără TVA - 9.5 RON cu TVA inclus. Odată achiziţionată, extraopţiunea trebuie menţinută activă cel puţin 3 luni".

"Extraopţiunea se va numi «Extra Liga 1» şi va conţine canalele Look TV şi Look TV HD. Aşa cum ştiţi deja, conţinutul HD este disponibil exclusiv pentru cei care deţin STB-uri HD. După 3 luni, poate fi dezactivată şi apoi reactivată în aceleaşi condiţii comerciale (cu perioadă minimă de menţinere de la activare de 3 luni)", se mai arată într-un răspuns al companiei pe forumul Romtelecom.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel