Romsilva: Șeful Ocolului Silvic Breaza, agresat. Mașina, distrusă

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Șeful Ocolului Silvic Breaza, Mihai Lițu, a fost agresat în sediul instituției din județul Suceava, iar mașina acestuia a fost distrusă.

Potrivit Mediafax care citează Romsilva, este vorba de Mihai Lițu, șeful Ocolului Silvic Breaza din cadrul Direcției Silvice Suceava, care a fost agresat luni de un bărbat. „Persoana agresivă a pătruns în sediul Ocolului Silvic Breaza și, fără niciun motiv, l-a lovit pe șeful ocolului, apoi a provocat mai multe distrugeri în incinta clădirii, inclusiv un fotocopiator și elemente de mobilier”, susțin reprezentanții Romsilva.

Aceștia mai spun că și mașina de serviciu a șefului ocolului silvic a fost distrusă, cel mai probabil de aceeași persoană. În acest caz a fost sesizată Poliția și a fost depusă plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, iar procurorii fac cercetări într-un dosar ce vizează infracțiuni de ultraj și distrugere. Reprezentanții Romsilva precizează că, în ultimii ani, peste 180 de angajați ai Regiei au fost agresați, cele mai multe cazuri fiind înregistrate în cursul acțiunilor de pază a pădurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel