EXCLUSIV  Romprest, protest suspendat în Sectorul 1. Armand: ”Sper că și-au dat seama că nu merge cu șantajul”. Ghenoiu, replică: ”Își bate joc de noi”

Protestul Romprest, suspendat. Sursa: Facebook
Protestul Romprest, suspendat. Sursa: Facebook

Directorul executiv al companiei Romprest, Răzvan Ghenoiu, a explicat de ce nu s-a mai oprit prestarea serviciului de salubrizare în Sectorul 1, deşi iniţial compania anunţase că de pe 11 februarie mai strânge doar gunoiul de la cetăţeni. 

Primăria Sectorului 1 a făcut o plată spre Romprest chiar înainte de protestul anunțat, iar compania a decis să renunțe la protest. Clotilde Armand, în urma aceste situații, scrie pe Facebook:  

"Mă bucur pentru compania Romprest care a luat astăzi decizia de a nu mai suspenda serviciile de salubrizare în Sectorul 1, aşa cum ne-au ameninţat în data de 03.02.2021. Sper că acţionarii şi-au dat seama că este ilegal să facă asta, sper că şi-au dat seama că nu le merge cu şantajul. Primăria condusă de mine este un partener onest şi aşa trebuie să fie şi actualii acţionari Romprest", a scris Armand, joi, pe Facebook.

Răzvan Ghenoiu, directorul executiv al Romprest, spune că motivul suspendării protestului este plata a 14 milioane de lei către companie, însă avertizează că banii nu vor fi suficienţi pentru o perioadă îndelungată. 

"L-am suspendat pentru că ne-a făcut o plată parţială. Nu este suficientă suma, dar a plătit (n.r Clotilde Armand) din ce ne datora, din restanţă. Ăsta este un lucru îmbucurător. Nu avem nicio garanţie pentru viitor, dar plata asta s-a suprapus cu un conflict între acţionari, aşa că s-a luat decizia asta. O parte dintre acţionarii nestatutari în conducerea executivă au avut o întâlnire cu doamna primar. Nici nu mai vreau să comentez", a declarat Răzvan Ghenoiu pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI Romprest - Clotilde Armand, scandalul gunoiului. Avocatul Iancu Toader: Nu suntem taximetrişti, ci avem un serviciu complet!

"Îşi bate joc în continuare de noi. Banii nu ajung nici 2 săptămâni"

"Notificarea de oprire a prestaţiilor este suspendată, nu oprită, poate fi reluată oricând. Deocamdată nici nu ne-au intrat banii, nu ştim dacă au făcut plata, asta vom vedea vineri. Gândiţi-vă că fondurile salariale la companie sunt în jur de 12 milioane de lei cu tot cu taxe. Nu mai vorbim de restul cheltuielilor, întreţinere maşini, etc. Cu siguranţă va fi nevoie şi de deszăpezire în zilele următoare. Ne-a trimis înapoi facturile de sare, deşi noi facem achiziţie în numele primăriei. Nu ni le decontează, deşi nu avem niciun leu adaos. Îşi bate joc în continuare de noi. Banii ăştia nu ajung nici două săptămâni", a mai spus directorul Romprest.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel