Romgermed, investiție de 750.000 de euro într-un laborator veterinar

Grupul Medical Romgermed face dovada că merită poziția de lider pe piața de laboratoare, anunțând o nouă investiție de circa 750.000 de euro. De această dată, Grupul va integra ROMGERVET - laboratoare veterinare.

Din data de 15 mai s-a deschis cel mai mare și modern laborator de analize veterinare, în urma unei investiții de 750.000 de Euro. Astfel, Grupul Medical Romgermed face dovada că își merită poziția de lider pe piața de laboratoare, diferențiindu-se prin investiții continue și de anvergură. Ideea RomgerVet a plecat de la misiunea asumată a Grupului Medical Romgermed, respectiv sănătate pentru toți.

"Pe piața analizelor de laborator, Romgermed este lider. În urma unui studiu pe care l-am comandat și realizat, am ajuns la concluzia că medicii veterinari au nevoie de un partener real în ceea ce privește analizele medicale de laborator. Astfel, am investit în cea mai nouă și ultraperformantă aparatură din domeniu, am format o echipă de medici de elită, am pus bazele unor colaborări internaționale pe acest segment", declară Ciprian Nicoară, CEO Grupul Medical Romgermed.

RomgerVet, singurul laborator acreditat conform standardelor

RomgerVet, partener al medicilor veterinari. Laboratoarele de analize medicale RomgerVet au fost gândite astfel încât în același loc se efectuează cea mai largă gamă de analize. Calitatea este garantată prin faptul că RomgerVet este singurul laborator veterinar de pe piață acreditat conform standardului SR EN ISO/CEI 17025/2005 și prin colaborarea cu laboratoare internaționale de specialitate.

Personalul medical este specializat în țară și în străinătate. Rezultatele analizelor se pot vizualiza online, iar în ceea ce privește eliberarea lor RomgerVet este cel mai rapid. Mai mult, tot pentru a veni în sprijinul medicilor veterinari, RomgerVet are cele mai mici prețuri din piața de profil! "Prin tot ceea ce înseamnă Laboratoarele RomgerVet, susținem activitatea medicilor veterinari. A venit momentul ca munca lor – la fel de importantă ca cea a colegilor din medicina umană – să fie susținută de laboratoare de rang internațional.

Cu expertiză europeană, cu experiență de 15 ani în domeniu, cu o reputație de necontestat în ceea ce privește calitatea Romgermed de a fi lider pe piața de analize medicale, dar, mai ales, cu o investiție de peste jumătate de million de euro, RomgerVet se poziționează din start ca cel mai bun și de încredere partener al medicinei veterinare", argumentează Ciprian Nicoară, CEO Grupul Medical Romgermed. Localizat central, în Calea Plevnei, Laboratorul RomgerVet este primul dintr-un lanț care se va extinde la nivel național în următorii ani, presupunând o investiție de peste 3 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel