Romgaz, administratori. Mandate noi

Darius Muresan / 28 noi 2017 / 16:42 Salveaza PDF Comentarii
Romgaz
Descriere foto: Romgaz

Adrian Constantin Volintiru şi Daniel Florin Anghel au fost numiţi administratori provizorii ai Romgaz, după ce Bogdan-Nicolae Stan şi Gabriel Gheorghe au renunţat la mandate, informează compania într-un comunicat remis marţi Bursei de Valori Bucureşti. 

"Consiliul de Administraţie S.N.G.N. Romgaz S.A., întrunit în şedinţa din data de 27 noiembrie 2017, a luat act de renunţarea la mandatul de administrator a domnului Stan Bogdan-Nicolae, începând cu data de 7.11.2017 şi a constatat vacantarea unui post de administrator, începând cu data de 7.11.2017. Pe posturile rămase vacante, ca urmare a renunţării la mandatul de administrator a domnilor Gheorghe Gabriel Gheorghe, începând cu data de 19.10.2017, şi Stan Bogdan-Nicolae, începând cu data de 7.11.2017, Consiliul de Administraţie a numit administratori provizorii pe domnii Volintiru Adrian Constantin şi Anghel Daniel Florin, până la întrunirea următoarei şedinţe a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor", precizează compania, potrivit Agerpres.

De asemenea, Consiliul de Administraţie al Romgaz S.A l-a numit pe Ioan Daniel Cermonea în funcţia de preşedinte al Comitetului de Nominalizare şi Remunerare. 

Romgaz a înregistrat un profit net de peste 1,18 miliarde lei, în primele nouă luni din acest an, în creştere cu 65,9%, comparativ cu perioada similară din 2016, se arată într-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB). 

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24