Romeo Dunca, implicat într-un accident în lanț pe DN6. Un tir, scăpat de sub control, a avariat trei mașini

Romeo Dunca, implicat într-un accident în lanț pe DN6. Un tir, scăpat de sub control, a avariat trei mașini
Romeo Dunca, implicat într-un accident în lanț pe DN6. Un tir, scăpat de sub control, a avariat trei mașini

Un accident rutier în lanţ s-a produs, luni seară pe DN6, în afara localităţii Constantin Daicoviciu. În evenimentul rutier a fost implicat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Duncă.

Șoferul unui camion, care se deplasa în spatele automobilului în care se afla preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Duncă, nu a păstrat distanţa regulamentară.

Din acest motiv, tirul a lovit maşina în care se aflaRomeo Duncă, iar autoturismul a fost proiectat într-o altă maşină din faţa sa. Din fericire, niciunul dintre şoferi nu a fost rănit. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

”Ajunşi la faţa locului, poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au stabilit că luni, în jurul orei 17.00, în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Reşiţa, conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, pe DN 6, la km 470, în afara localităţii Constantin Daicoviciu, din direcţia Caransebeş către Lugoj, nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 54 de ani, din Reşiţa, lovindu-l în partea din spate şi proiectându-l într-un alt autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din judeţul Dolj”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Romeo Dunca a mai fost implicat, anul acesta, într-un accident rutier, În 5 ianuarie, liderul CJ Caraş-Severin, aflat la volanul automobilului de serviciu, a fost implicat într-un accident rutier în judeţul Timiş, după ce un animal i-a sărit în faţa maşinii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel