Românul din Germania care-i ajută pe alți români să ajungă la vot

Votare
Votare

Un român stabilit în Germania îi ajută pe alți români să ajungă la secțiile de votare. Iată povstea sa. 

Constantin Troncotă, un român stabilit în Germania, se plimbă prin parcări cu maşina personală, pentru a-i ajuta pe şoferii de TIR, care nu au voie cu mașinile în orașe, să ajungă la urne, pentru a vota în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, scrie Mediafax. 

"El este Troncota Constantin! ...Un "Super Român " care merge din parcare in parcare, și bate în usile tuturor tirurilor cu numere de România, pentru a-i duce pe Români să voteze, cu masina personala. Gestul lui m-a emotionat maxim, și mi-a dat speranța ca romania este pe cale de vindecare. FELICITARI drag compatriot! Gestul tau merita sa fie cunoscut de cei care iubesc România!!! #Romaniasevindeca!!!", a scris, pe Facebook, un alt român, Ionuţ Florinel Moldoveanu.

Constantin Troncotă a postat și el pe pagina sa de Facebook fotografii cu șoferii de TIR pe care i-a ajutat să ajungă la vot, îndemnându-i și pe restul să se ducă să-și exercite acest drept.

"Astăzi în planul meu nu este altceva decât să ajut șoferii de tir să ajungă #șîei la vot. Du-te la vot, nu lăsa pe alții să aleagă pentru tine!", a scris acesta, pe Facebook.

Românul, îmbrăcat cu un hanorac pe este inscripționat hashtag-ul #șîeu, a primit numeroase laude pe rețelele de socializare, pentru gestul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel