Românul care lasă pe stradă plicuri cu BANI. CUM le puteți găsi

Un om cu suflet mare arată că oricine poate ajuta pe semenii săi. Este vorba despre campania "Bani cu suflet" care a fost demarată de o persoană care nu vrea să-și decline identitatea.

Individul pune diverse sume de bani în plicuri și le lasă în mai multe locuri din Cluj-Napoca. Mai mult decât atât, vrea să-și extindă acțiunea și în alte locuri din România. Activitatea este promovată pe Facebook, iar "autorul", care îşi ascunde identitatea, spune, într-o postare, că nu crede că "bogătanii sau guvernele vor salva ţara, ci românii".

"E frumos să văd atâţia români care încă aveţi suflet pentru cel de lângă noi. Nu cred că bogătanii sau guvernele vor salva această ţară, ci noi, fiecare, uniţi împotriva sărăciei şi a nedreptăţii", a scris iniţiatorul campaniei "Bani cu suflet". El a spus că pune bancnote de 50 sau 100 de lei în plicuri pe care le lasă în diverse locuri din Cluj. Mai mult decât atât, începând de miercuri, "autorul" vrea să-și extindă activitatea și în Sighișoara, Timișoara, București și Craiova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel