Românul care a violat-o și ucis-o pe Sofie Muylle a plâns la aflarea sentinței

Imagine de succo de la Pixabay
Imagine de succo de la Pixabay

Alexandru C., românul în vârstă de 27 de ani găsit vinovat de violarea și uciderea lui Sofie Muylle, în Belgia, și-a aflat sentința. El a plâns neîntrerupt pe toată durata ședinței.

Alexandru C., în vârstă de 27 de ani, a fost găsit vinovat săptămâna trecut de către judecătorii Curții din Flandra de Vest de violarea și uciderea lui Sofie Muylle. Marți, el și-a aflat sentința: 25 de ani de închisoare, pedeapsă pe care trebuie să o execute în țara de origine, România. 

Bărbatul a vorbit pentru ultima dată în fața instanței și a cerut iertare. Potrivit site-ului televiziunii belgiene VRT, Alexandru C. a plâns pe toată durata ședinței. 

Nieuws Blad scrie că el a plâns pentru prima dată de când a fost arestat. 

Procurorul ceruse pentru Alexandru C. închisoare pe viață și izolare timp de 15 ani. Apărarea a considerat însă că e nevoie să fie luate în calcul două circumstanțe atenuate, respectiv faptul că românul avea 22 de ani la momentul cu pricina și cazierul său judiciar curat. 

„Am așteptat patru ani, cu multă angoasă, pentru acest verdict”

Tatăl lui Sofie Muylle nu a fost încântat de această sentință. El se vede ca fiind „o victimă în viața faptelor vinovatului.”

Am așteptat patru ani, cu multă angoasă, pentru acest verdict. Cea mai dură sentință nu ar fi fost încă suficient de dură, cu siguranță nu după imaginile pe care le-am văzut și emoția pe care au stârnit-o în toată lumea. Nu sunt dezamăgit de justiție, trebuie să accept verdictul ei. Ea decide, eu sufăr. Voi purta această tristețe pentru tot restul vieții mele.”, a mai declarat tatăl victimei, Daniël Muylle.

Sofie Muylle a fost găsită moartă pe plajă

Sofie Muylle a fost găsită fără suflare pe 22 ianuarie 2017, pe plaja din Knokke-Heist din Belgia, pe când avea doar 27 de ani. Ea petrecuse într-un cazino, alături de iubitul ei. Spre dimineață, i-a spus iubitului că merge pe plaja din apropiere pentru a lua aer. 

Deși inițial iubitul a fost considerat principalul suspect, au apărut mai multe imagini cu un tânăr care s-a plimbat pe plajă în noaptea cu pricina. Ulterior, el a fost identificat ca Alexandru C., din Salcea. Tânărul a fost săltat de acasă, în iunie 2017, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Belgia. 

Pe parcursul anchetei, el a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu Sofie. Părinții victimei au văzut imagini făcute de român cu telefonul, în care ea era încă în viață. 

În cele din urmă, s-a stabilit că bărbatul și-a făcut un selfie cu Sofie, apoi a violat-o și a lăsat-o să moară. Totuși, el a susținut că nu a ucis-o intenționat.

Expertiza psihiatrică din timpul anchetei a relevat faptul că el suferea de o deviație sexuală. În săptămânile de după fapte, Alexandru C. ar fi filmat femei fără știrea lor în cabinele unei piscine din Knokke, precum și un cuplu care întreținea relații intime. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel