Românul care a îngrozit Valencia: s-a răzbunat pe copil

Un român și-a ucis cu sânge rece fetița de numai doi ani, motivul crimei fiind o ceartă între părinți. Bărbătul a încercat să se sinucidă.

Spaniolii sunt șocați de gestului un român care și-a ucis cu sânge rece fetița de numai doi ani. Crima a avut loc duminică după-amiază pe strada Padre Castell, la numărul 12, în orașul Alzira din Provincia Valencia.

După cum informează Radio Valencia, preluată de stiridiaspora.ro, fetița ar fi fost singură acasă cu tatăl său în momentul agresiunii, însă jurnaliștii ziarului Las Provincias spun că motivul crimei ar fi fost o ceartă între părinți.

Imediat după ce și-a ucis fetița cu un cuțit, tatăl s-a aruncat de la etajul doi al clădirii pentru a-și lua viața. Surprinzător, căderea i-a fost atenuată de plafonul unei mașini parcate în fața blocului, iar bărbatul a scăpat doar cu câteva răni ușoare. El a fost dus la Spitalul La Ribera pentru a fi consultat și a rămas în custodia poliției, mai arată sursa citată.

Mama fetiței a suferit un atac de panică și a fost dusă cu o ambulanță, tot la spitalul La Ribera, unde va rămâne sub supraveghere de specialitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel