Românii vor avea un centru de informare privind fondurile europene

Ministerul Afacerilor Europene va inaugura, luni, 27 ianuarie, în Capitală, un centru de informare privind fondurile structurale şi de coeziune, realizat în baza unui proiect din fonduri europene, informează un comunicat de presă.

Noul Centru de Informare pentru Instrumente Structurale, care va fi inaugurat de ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, este situat în bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 54 B și va furniza date la zi în domeniu atât publicului larg, cât şi beneficiarilor sau potenţialilor beneficiari de finanţări europene.

Potrivit comunicatului, echipa de experţi din cadrul centrului oferă informaţii la faţa locului, precum şi pe baza solicitărilor primite telefonic, prin poştă sau internet, menţionează comunicatul.

În cadrul ceremoniei de inaugurare de luni, Ovidiu Ispir, membru al Curţii Europene de Conturi, va face o prezentare a Raportului anual asupra implementării bugetului Uniunii Europene aferent anului 2010, cu accent pe aspectele referitoare la fondurile europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel