Românii, vacanțe în Egipt. Aeroportul Internaţional Maramureş operează curse charter spre Hurghada

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Primul zbor charter spre Hurghada, Egipt, a fost operat astăzi de pe Aeroportul Internaţional Maramureş.

Românii din nord-vestul țării au acum mai multe opțiuni de a pleca în vacanță. Egipt este una dintre cele mai căutate destinații în ultima perioadă astfel că Aeroportul Internațional Maramureș a început să opereze curse spre această destinație. 

Cursele charter spre Egipt sunt efectuate cu susţinerea companiei Aegean Airlines şi vor avea loc în fiecare săptămână, iar începând cu luna iunie vor fi efectuate zboruri şi către Antalya, Turcia, conform unui comunicat de presă. 

Ionel Bogdan, preşedinte CJ Maramureş, a declarat: "Mă bucur să văd că Aeroportul din Maramureş operează curse internaţionale spre destinaţiile turistice îndrăgite de maramureşeni.

Este foarte important să avem un punct de plecare spre zonele vizitate de către maramureşeni. Astfel, oferim cetăţenilor confortul de a avea zboruri la ei în judeţ, fără a mai fi nevoie să se deplaseze în Cluj, Oradea, Bucureşti sau spre alte aeroporturi din ţară. Prin investiţii, Aeroportul Internaţional Maramureş va deveni un pol de dezvoltare economică a judeţului şi legătura principală a judeţului cu comunitatea internaţională."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel