Românii, în stradă. Gâdea, Ciuvică și Badea distrug propaganda băsistă-LIVE TEXT

Mii de oameni sunt prezenți vineri în Piața Constituției la adunarea publică organizată de Antena 3.

UPDATE 17:55: Mihai Gâdea și Mircea Badea le-au mulțumit românilor că au venit în număr atât de mare în Piața Constituției. Adunarea publică s-a terminat.

(w670)

(w670)

UPDATE 17:40: Irina Loghin a urcat pe scenă, iar românii s-au prins în hora unirii.

UPDATE 17:22: "Democrația nu poate exista fără libertatea cuvântului", a zis Sabina Iosub.

(w670)

UPDATE 17:13: Oana Zamfir a vorbit în fața tuturor românilor și le-a spus: "Nu ne lăsați! Suntem cu dumneavoastră ca să înțelegeți că am făcut tot ce am făcut pentru că forța a venit de la dumneavoastră. Suntem astăzi aici nu pentru a vă spune niște vorbe și atât. Mi-e greu, dar mărturisesc că m-am întrebat de foarte multe ori, uitându-mă în ochii copiilor mei, în ochii bărbatului meu, dacă merg mai departe. Dacă merg până acolo încât să mai văd pe unii dintre noi băgați la pușcărie pentru că am făcut anchete. M-am întrebat dacă voi trăi ziua în care să îmi văd prietenul, colegul de emisiune, bărbatul de acasă băgat în pușcărie pentru că eu am făcut presă liberă, pentru că noi aici, la Antena 3, facem presă liberă. Pentru că nu am luat bani de la mafie, pentru că nu am pupat pe nimeni acolo unde ar fi vrut să fie pupați și pentru că ne-am respectat meseria, pe noi și pe dumneavoastră. Când a trebuit să îmi răspund dacă mă las sau nu mă las a trebuit să mă întreb dacă mă respect pe mine, pe dumneavoastră, pe copiii mei, pe bărbatul meu de acasă și pe toți oamenii din spatele meu care au rămas, care nu au fugit."

 (w670)

UPDATE 17:10: Mircea Badea i-a mulțumit lui Victor Ciutacu pentru mesajul transmis. De asemenea, Mihai Gâdea a cerut ca publicul să îl aplaude pe Rareș Bogdan pentru că i-a susținut în aceste zile cumplite.

(w670)

UPDATE 16:59: "Dana Grecu a făcut un gest care m-a rupt", a spus și Carmen Avram, cu ochii plini de lacrimi.

(w670)

(w670)

UPDATE 16:47:  Ceea ce se întâmplă cu Antena 3 este expresia ideei că România a ajuns o colonie, este de părere Ilie Șerbăsescu. "Vă doresc să apucați vremurile în care România n-o să mai fie o colonie. Eu nu cred că o sa le apuc, dar cei mai tineri dintre voi cred că le veți apuca", a mai zis Ilie Șerbănescu.

(w670)

UPDATE 16:40: Toată echipa Antena 3 a urcat pe scenă. Dana Grecu a spus: "Dumneavoasră știți cum vă iubim noi pe dumneavoastră?! Ei vor să stăm în genunchi. Dumneavoastră vreți să stăm în genunchi? Vreți să stăm în genunchi în fața lor? Eu pot să stau în genunchi, doamnelor și domnilor. Eu pot să stau în genunchi, dar în fața lui Dumnezeu și în fața dumneavoastră, nu în fața lor! Să vă ajute Dumnezeu pe toți". Jurnalista, aflată pe scenă, s-a așezat în genunchi în fața tuturor oamenilor care au venit să susțină Antena 3. Momentul a fost unul extrem de emoționant.

(w670)

Radu Tudor a declarat: "Am trăit momente importante şi preţioase pentru această ţară. Vă preţuiesc pe voi şi fără voi nu ar exista Antena 3. În partea dreaptă este o clădire importantă a statului român, Parchetul General. Am primit mesaje din interiorul parchetului: Antena 3 e aici? Am primit mesaje de la Ministerul de Finanţe: Antena 3 e aici? În ţara asta există oameni normali, sunt alături de noi".

(w670)

(w670)

UPDATE 16:25: Pe scenă a urcat și Cristi Brancu care le-a mulțumit tuturor celor care au venit să susțină trustul Intact.

(w670)

UPDATE 16:22: Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului special de la Antena 1, a venit vineri la întâlnirea trustului Intact cu telespectorii, unde le-a mulțumit acestora din urmă pentru că sunt alături de noi și dincolo de ecran.

"Mulțumim pentru susținerea voastră, că sunteți alături de noi și dincolo de ecran. Vreau și eu să vă mulțumesc! Mulțumesc tuturor că sunteți alături de noi", a spus vineri Octavia Geamănu.

(w670)

UPDATE 16:15: Mihai Gâdea, Mircea Badea și Mugur Ciuvică au urcat pe scenă și discută cu românii care au venit în stradă.

"Aud că propaganda spune că suntem puțin în Piața Constituției. Haideți să facem o poză pentru a arăta lumii că sunte mulți", a zis Mihai Gâdea.

"Cetățeni, la întrebarea: ce se va întâmpla luni? pe mine nu mă interesează răspunsul. Tot ce mă interesează este că suntem aici, acum împreună. Este singurul lucru care contează pentru mine. Ce se întâmplă luni... NU ÎMI PASĂ! Vă mulțumim foarte mult", a spus și Mircea Badea.

(w670)

UPDATE 16:12: Oamenii poartă pancarte pe care se poate citi "Alături de Antena 3", "Alături de tine", "Suntem, "Antena 3 și aici".

UPDATE 16:00: Mircea Badea a anunțat că la adunarea publică este și Stegarul Duc. "Vă mulțumim că ați venit azi alături de noi. Vă mulțumim mult că ne dați ocazia să vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi. Fără dumneavoastră, eram de mult timp terminați. Dar încă nu suntem terminați!" a spus Mircea Badea. "Alături de noi este și Stegarul Dac, pe care îl salut", a mai spus realizatorul emisiunii În Gura Presei.

UPDATE 15:55: Radu Tudor a explicat că eforturile Antena 3 nu ar fi posibile fără susținerea telespectatorilor.

(w670)

"Sunt oameni pe care îi iubim, au venit de la Arad, de la Timișoara, făr ăsprijinul acestor oameni, Antena 3 nu ar răzbi în lupta contra mafiei. E o chestiune de respect și de prețuire. Sunt convins că și aici, la Parchetul General, la Ministerul de Finanțe și la alte instituții, din spate, sunt oameni care sunt alături de noi. Le mulțumesc încă o dată că sunt alături de noi și cu sprijinul lor vom reuși să învingem mafia care vrea să închidă mafia Antena 3", a zis Radu Tudor.

15:30: Laura Nureldin, prezentatoare de știri la Antena 3, a venit la întâlnirea cu telespectatorii pentru a redobândi principiul democrației.

"Ne simțim iubiți, simțim că oamenii sunt lângă noi. Nu am venit ca să protestăm, nu am venit ca să cerem ceva, ci am venit ca să mulțumim și să redobândim lucrurile pe care le-am pierdut. Nu mă refer aici la obiecte, la chestiuni materiale, am venit să redobândim principiul de bază al democrației, cel pe care un om de dreapta, Ion Rațiu, l-a readus în memoria românilor. O să lupt până pâna la ultima picătura de sânge ca tu, sau tu, sau oricine altcineva să aibă dreptul să nu fie de acord cu mine", a spus Laura Nureldin.

(w670)

Știrea inițială:

Antena 3 invită telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei. Vineri, de la ora 15.00, vă aşteptăm în faţa Parlamentului să ne cunoaştem, alături de vedetele celor cinci televiziuni pe care le îndrăgiţi şi le susţineţi.

Manifestaţia este în acelaşi timp o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice. Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel