Românii din Spania vor protesta împotriva guvernului Boc

psdmadrid-facebook
psdmadrid-facebook

Filialele PSD și PC de la Madrid organizează, sâmbătă și duminică,  un protest împotriva guvernului din România.

Sambata 21 ianuarie , orele 12 si duminica intre orele 16:00 si 17:00 PSD Spania vor organiza proteste in fata Ambasadei din Madrid, respectiv Consulatele Romaniei din Zaragoza si Barcelona, de solidaritate cu protestatarii din tara impotriva guvernului Boc si a presedintelui Traian Basescu. Manifestarea va fi pasnica si in semn de solidaritate cu protestatarii anti putere din Romania.

A avut loc si o intalnire prealabila in care cei prezenti si-au manifestat nemultumirea fata de pozitia autoritatilor romanesti fata de romanii din Diaspora, de nepasarea si risipirea resurselor si abandonarea romanilor din Diaspora de catre actualul ministru de externe. Protestele vor continua si in zilele urmatoare in semn de solidaritate cu cei ce isi cer drepturile pasnic si in mod constitutional.

"Suntem satui de furtul, minciuna si imposibilitatea de a se trai decent intr-un stat european ca Romania! Vom denunta incompetenta si incapacitatea guvernului Romaniei si presedintelui actual de a conduce si guverna un popor mintit si inselat zi de zi! Vor participa membrii celor 2 organizatii precum si invitati. Va invitam sa sustineti cu prezenta initiativa noastra! Va asteptam! Pentru ca suntem departe nu inseamna cu nu intelegem nimic si ca ne pot insela!", se precizeaza in comunicatul lansat de organizatori pe pagina de Facebook, unde se cere si confirmarea participarii la tel. 697355235 sau chiar pe pagina evenimentului de pe Facebook. Pana la momentul de fata au confirmat participarea peste 30 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel