Românii cu credite, plângere comună către Parlamentul European

Românii cu credite în franci elvețieni se pregătesc să trimită o scrisoare comună către Parlamentul European. 

Iată mesajul publicat pe grupul de Facebook al românilor cu credite în franci elvețieni: 

"Dragi colegi de suferință,

În conformitate cu articolul 227 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene, unul dintre drepturile fundamentale ale cetăţenilor europeni este de a adresa petiţii Parlamentului European în mod individual sau în asociere cu alte persoane. Petiția permite Parlamentului European să efectueze, prin intermediul Comisiei pentru petiții, o analiză concretă și constantă a modului în care legislația europeană este pusă în aplicare și să evalueze măsura în care instituțiile europene răspund preocupărilor dumneavoastră.

Petiția trebuie să conțină

- numele

- cetățenia

- domiciliul dumneavoastră stabil (în cazul unei petiții colective, trebuie să conțină numele, cetățenia și domiciliul stabil ale persoanei care adresează petiția sau, cel puțin, numele, cetățenia și domiciliul stabil ale primului semnatar). 
------------
De ceva vreme, a fost redactata o plangere din partea GCCC catre Parlamentul European. A lucrat pe ea Adriana Necula si, in momentul de fata plangerea mai necesita fine ajustari.
O veti vedea si voi in curand, insa pana atunci, avem nevoie sa strangem datele acelora dintre voi care doresc sa fie co-semnatari ai petitiei.

Pentru a-i da mai multa greutate, am decis sa fie o plangere comuna. Astfel, avem nevoie sa completati formularul de aici: http://goo.gl/forms/7V8a2gpMgb

Dupa ce va va fi prezentata plangerea, cei care nu va regasiti in aceasta puteti sa ne mentionati sa va retragem "semnatura" de pe ea. Spor la completat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel