Românii au talent, sezonul 4, revine la PRO Tv, de Valentine's Day

Show-ul "Românii au talent"  revine, de vineri seara, de la orele 20,30, la PRO Tv. În cel de-al patrulea sezon îi puteți revedea pe foștii  concurenţi ai edițiilor precedenta care își vor  încerca din nou norocul pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Pe lângă premiul cel mare se mai pun în joc şi 10 000 de euro, destinaţi celui mai original concurent.

Astfel, telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul şi prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări şi în timpul liber, precum şi discuţiile spumoase dintre aceştia.

 Din sezonul acesta, concurenţii de la "Românii au talent" care vor reuşi să îi lase fără cuvinte încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, au şansa să intre direct în semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni “biletul verde”, care îi va trimite în penultima fază a concursului, informează gandul.info.

 În prima seară a celui de-al patrulea sezon, concurenţii se vor mişca pe ritmuri de dans, vor cânta la linguri, îşi vor demonstra forţa colosală sau talentul de aruncători la ţintă, vor desena cu picioarele, vor mânui păpuşi sau vor încerca să impresioneze prin numere de magie.

De asemenea, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu vor rămâne surprinși  când vor da din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenţi candidaţi la titlul de “cel mai talentat român”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel