ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. Nicholas Obedeanu Mihalache, VIDEO fabulos

Publicul și jurații "Românii au talent" s-au ridicat în picioare, vineri seară, în fața lui Nicholas, un băiețel de doar 11 ani.

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. Nicholas Obedeanu Mihalache i-a uimit pe cei patru jurați cu interpretarea sa la pian. "Tu nu cânți, tu pictezi. Nu te strâmba, că am zis ceva frumos", a spus Florin Călinescu. "Ce frumos ai zis Florin", a zis Mihaela Rădulescu. "Nu am nici cea mai mică explicație pentru profunzimea cu care ai interpretat la vârsta de 11 ani", i-a spus și Andi Moisescu. Felicitat de cei patru jurați, Nicholas a părăsit scena cu patru de "da".

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. Amintim că, vineri, 9 martie, cel de-al treilea golden buzz al sezonului 8 "Românii au talent", oferit de Florin Călinescu, a produs un val de păreri pro și contra în mediul online. Laura Bișog și Grigore Luca au fost cei care au primit golden buzz, momentul celor doi stârnind numeroase reacții pe Facebook. Cei care au urmărit emisiunea vineri seară sunt împărțiți. În timp ce unele persoane au apreciat decizia juratului Florin Călinescu, altele s-au întrebat dacă este un "moment de trimis direct în semifinală". Mai multe, AICI.

VIDEO

[citeste si]                                                   

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel