ROMÂNII AU TALENT, GOLDEN BUZZ, 9 martie 2018. Reacții după decizia lui Călinescu: Câtă răutate!

Rodica Mitu / 09 Martie 2018 / 22:55 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Vineri, 9 martie, cel de-al treilea golden buzz al sezonului 8 "Românii au talent", oferit de Florin Călinescu, a produs un val de păreri pro și contra în mediul online.

ROMÂNII AU TALENT, GOLDEN BUZZ, 9 martie 2018. "Butonul acesta auriu se adresează emoțiilor sincere, adevărate. Emisiunea aceasta este pentru oameni ca dumneavoastră. Fără salturi mortale, fără mari pregătiri. Despre asta este vorba: un lucru simplu, care merge la inimă. Și o să meargă, vă spun", le-a zis Florin Călinescu.

ROMÂNII AU TALENT, GOLDEN BUZZ, 9 martie 2018. Laura Bișog și Grigore Luca au fost cei care au primit golden buzz, momentul celor doi stârnind numeroase reacții pe Facebook. Cei care au urmărit emisiunea vineri seară sunt împărțiți. În timp ce unele persoane au apreciat decizia juratului Florin Călinescu, altele s-au întrebat dacă este un "moment de trimis direct în semifinală". 

ROMÂNII AU TALENT, GOLDEN BUZZ, 9 martie 2018. În cele ce urmează, vă prezentăm câteva mesaje publicate pe rețeaua de socializare Facebook:

Bravo, Călinescu! Aia e să faci diferența dintre amatori și profesioniști.

Asta e bătaie de joc și lipsă de respect pentru concurenții care chiar au avut ceva de arătat.

A cântat super. Ăsta e talent, nu ăla îmbrăcat în costum tricolor. Meritau golden buzz.

Păi dânșii nu au școala făcută, nu au repetiții, acesta este talentul, nu ca ăia cu școala de canto pian sau mai știu eu ce.

Ok, frumos, trezesc nostalgii, dar GOLDEN BUZZ? Serios? Ăsta e moment de trimis direct în semifinală???

Azi au fost cel puțin cinci momente de zece ori mai calitative decât banalitatea asta.

De când e atât de uimitor ceva imitat? De ce nu promovăm originalitatea? Patetic!

Talent al unor oameni simpli, fără ore de canto și totuși parcă au fost Dauer și Spătaru.

ROMÂNII AU TALENT, GOLDEN BUZZ, 9 martie 2018. Băi băieți, Golden Buzz este al lui Florin, nu al publicului, nu al telespectatorilor. Omul așa a simțit în momentul ăla, de asta e el în juriu și noi stăm și ne uităm la TV. Ne convine nu ne convine aia e.

Câtă răutate!!! Aceștia sunt doi oameni simpli și cu darul de a cânta. Da ce să zic...nu vă convine... ce dacă au cântat? Alții care chiar nu au ce căuta pe scena asta cum i-au 4 da și nu merită?! Decât goliciuni mai bine oameni simpli și pe care ii poți vedea cu drag! Răutăți de oameni ce sunteți! Cu voi nu-i bine nici cum...

Poporul nostru e veșnic nemulțumit... dacă e un caz special nu e bine că e caz social, dacă e străin nu e bine că e vorba de români, dacă se cânta, să meargă la concursuri de cântat dacă dacă dacă.... așa ceva.... da momentul a fost frumos și dacă Florin Călinescu a considerat că e de golden buzz, atunci felicitări.

Încă un golden buzz adevărat! Mă bucur că jurații încep să-și revină și nu mai acordă această șansă cazurilor sociale.

Mergeți la Vocea României dacă doriți să auziți voci....sincer nu este un moment de golden buzz..

Foarte frumoasă interpretare !!! Bună alegere pentru golden buzz!!! Super, asta este muzică românească!!!

Golden buzz?? Pentru că au imitat pe cineva? Consider că nu meritau.

[citeste si]

ROMÂNII AU TALENT, GOLDEN BUZZ, 9 martie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22