ROMÂNII AU TALENT 2018. Dansatoarea care i-a luat ochii lui Călinescu, cu „o mișcare unicat"

Dan Carp / 16 Martie 2018 / 20:00 Salveaza PDF Comentarii

Amira, o dansatoare de belly dance de la Românii au talent, a fost foarte aproape de a merge în etapa următoare. Regulamentul concursului nu permite ca un concurent să meargă cu doi de DA mai departe, însă mișcările concurentei i-au impresionat pe Călinescu, Smiley și Bartoș.

Amira, o tânără în vârstă de 26 de ani de la Românii au talent a avut moment de belly dance care a provocat reacții contrare din partea juriului. Florin Călinescu s-a arătat impresionat de momentul dansatoarei, care împreună cu Andra, au decis să dea câte un DA. De partea cealaltă, Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu au apăsat pe buton, pentru a opri actul artistic. Cei din urmă nu și-au schimbat opțiunea, deși au fost sub presiunea sălii și a colegilor Bartoș și Smiley, care o voiau pe Amira în etapa următoare.

 

Călinescu: Am trimis un ienicer să aducă o sută de cămile să te cumpăr

 

Florin Călinescu a privit cu admirație momentul, comentând: „Mă uitam la tine în cortul meu, nu știu ce s-a întâmplat în celelalte corturi am și trimis un ienicer să aducă o sută de cămile să te cumpăr." 

Mihaela Rădulescu s-a declarat impresionată de mișcarea din sâni a concurentei, pe care a rugat-o chiar să o mai facă o dată: „Amira, nu e nimic în neregulă cu tine, ești fix ceea ce trebuie pentru belly dance, ai o mișcare unicat pe planetă, pe care trebuie să o patentezi, aia din sâni. E doar a ta, n-am văzut pe nimeni să mai facă atât de bine mișcarea aia." Călinescu a replicat în glumă: „Să mă vezi pe mine la vară, la ștrand."

„Cu părere de rău, în seara asta e NU", a spus Andi Moisescu, fiind mustrat apoi de Călinescu: „Inconștientule, ce ai făcut?". 

Mihaela Rădulescu și-a menținut poziția, iar Amira, cu doi de NU și doi de DA nu a mers în etapa următoare.

„Îmi asum lucrurile pe care le fac în general în viață, acum mi-e puțin frică de toată sala asta care strigă DA, cât și de colegii mei din culise, dar nu pot, efectiv să-l las pe Andi singur", a fost verdictul Mihaelei Rădulescu.

 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14