Românii au ales „Survivor Romania”! Prima renunțare în timpul jocului

Românii au ales „Survivor România”! Prima renunțare în timpul jocului
Românii au ales „Survivor România”! Prima renunțare în timpul jocului

Înfruntare de infarct aseară, la „Survivor Romania”, la Kanal D, în prima ediție a celui de-al doilea sezon al show-ului fenomen! Reality-ul, prezentat de Daniel Pavel, a înregistrat audiențe uriase, poziționandu-se pe primul loc pe toate targeturile monitorizate.

Peste doua milioane de telespectatori au urmarit, in medie, Kanal D, in fiecare minut al difuzarii show-ului, minutul de aur, inregistrat la 21:29, adunand in fata micilor ecrane 2.371.000 de privitori din intreaga tara.

Kanal D s-a plasat pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate, cu  8,8% Rating si 25,1% cota de piata, la nivelul publicului Comercial, 11,3% Rating si 23,5% cota de piata, la nivelul publicului National, si 9,4% Rating si 21,0% cota de piata, pe All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

 

In primul joc,  cel disputat aseara, cu o miza uriasa, adapostul si acoperisul, Faimosii si Razboinicii au luptat pana la epuizare, pe un traseul spectaculos, in Marea Caraibilor. Milioanele de telespectatori au avut parte de o competitie extrem de stransa intre cele doua echipe, care au intors scorul de mai multe ori, tinand atat concurentii cat si telespectatorii cu sufletul la gura.

Au aparut si primele accidentari, primul foto finish, dar si prima renuntare in timpul jocului

 

Finalul a fost disputat prin stafeta mixta, la capatul careia Razboinicii au iesit invingatori. Roxana Nemes si Cosmin Stanciu, de la Faimosi, si Roxana Ghita si Lucian Barbu, de la Razboinici au intrat la stefata mixta, iar in final s-au luptat, pana la ultimul cub spulberat de pe masa, in strigatele coechipierilor, Cosmin Stanciu si Roxana Ghita.  

Zannidache a fost cel care a deschis aseara seria victoriilor, acesta facand un adevarat spectacol pe traseul cu platforme rabatabile, tobogan, moristi uriase si apa de un verde smarald a Caraibilor. Fiecare concurent si-a pus la bataie toate atuurile fizice si psihice, in timpul curselor nebune pe traseu, dar si la finalul unde indemanarea putea oferi surprize uriase. 

Urmeaza in aceasta seara o noua confruntare extrem de intensa, dupa o noapte in care Faimosii au dormit in conditii precare, nevoiti sa isi construiasca un acoperis si sa isi caute hrana.  Pe de alta parte, Razboinicii au beneficiat de acoperis si foc, dar spiritele s-au incins intre ei si a izbucnit si primul conflict in tabara albastra.

Nu pierdeti, in aceasta seara, de la ora 20:00, o noua confruntare la „Survivor Romania”, show-ul cel mai asteptat de romani in 2021!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel