România, umilită de Ambasada Marii Britanii. Apel către diaspora

Îngrijorare peste măsură a Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti. Oficialii au elaborat un ghid de avertizare a suporterilor englezi veniţi la meciul Steaua - Manchester City în care fanii sunt sfătuiţi să stea cât mai departe de români.

Mai precis, în ghid se arată că englezii sunt în pericol de când coboară din avion şi până vor pleca înapoi acasă.

Potrivit diplomaţiei britanice, odată scăpaţi de drumul de la aeroport la hotel, englezii sunt pândiţi de alte pericole. Hoţii de buzunare pândesc la tot pasul, susţin britanicii.

Britanicii vorbesc şi de modul de operare, arătând că din grupurile de hoţi fac parte şi copii care distrag atenţia turiştilor astfel încât aceştia să nu mai fie atenţi la buzunare. În plus, englezii sunt avertizați să aibă grijă dacă nimeresc într-un spital de stat din România și mai degrabă să meargă la spitalele private.

Hoți de buzunare nu știm dacă sunt mai puțini sau mai mulți în România decât în Anglia pentru că sunt peste tot, dar în ceea ce privește spitalele din România, oficialii nu au dreptate. În Marea Britanie, trebuie să aștepți șase luni pentru o operație banală. Toată lumea se plânge de acest lucru, inclusiv britanicii, iar mai mulți românii care au fost în spitalele de acolo au zis că mai bine se tratau singuri. 

DC News face apel către românii din diaspora să ne povestească prin ce experiențe au trecut în spitalele din Marea Britanie. Așadar vă rugăm să ne transmiteți relatările dumneavoastră fie în secțiunea de comentarii, fie pe adresa [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel