România U21, derby la Campionatul European cu Ungaria. Adrian Mutu, încrezător că tricolorii vor învinge

Captură Video
Captură Video

Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei U21, şi-a arătat încrederea în tricolorii mici la Campionatul European, înainte de derby-ul cu Ungaria. 

"Meciurile cu Ungaria au o încărcătură foarte mare. Bineînţeles că este diferită pentru mine, una este din postura jucătorului şi alta acum din postura antrenorului. Dar derby-ul rămâne derby, pentru că aşa îl vedem noi. Va fi un meci foarte greu, sunt sigur că Ungaria va evolua cu multă ambiţie, aşa cum o să facem şi noi. Sper să câştigăm. Cred că avem o echipă mai valoroasă ca a Ungariei. Cred în echipa mea. Chiar dacă nu e cu mult peste, echipa României este mai valoroasă. Într-adevăr, Ungaria a investit mult în infrastructură şi în copii şi juniori, şi pe această cale ţin să-i felicit pentru condiţiile oferite. Sperăm ca într-o zi să fim şi noi la acelaşi nivel. Mâine trebuie să jucăm cu cap, să dictăm ritmul meciului pentru a reuşi să luăm cele trei puncte", a afirmat el, conform Agerpres. 

Ungaria, învinsă de Germania cu 3-0



"Nu mă iau după meciul lor cu Germania. Sunt sigur că mâine vom vedea pe teren o altă Ungarie, mult mai periculoasă. Probabil mult mai aşezată pe faza ofensivă, jucând acasă şi împotriva României. Pentru că, repet, la nivel de naţională cred că este un derby. Faptul că Ungaria îşi joacă ultima şansă de calificare face meciul şi mai dificil pentru noi. În acelaşi timp, şi noi suntem conştienţi că o victorie ne-ar pune într-o poziţie favorabilă de a ne califica în ultimele opt. Bineînţeles că mă gândesc la schimbări în echipă, dar sincer vă spun că nu am decis încă nimic. Nici primul unsprezece, încă am anumite dubii", a adăugat selecţionerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel