România TV: Imagini exclusive cu Dragnea în mașina poliției, înainte de încarcerare

[] []

28 mai 2019 / 02:00
Salveaza PDF Comentarii

România TV a difuzat imagini exclusive cu Liviu Dragnea, care se află în mașina poliției, înainte de încarcerare la Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea se află în cea de-a doua maşină, care a plecat de la locuinţa sa din Bucureşti, anunţă România TV, care a prezentat şi imaginile care îl arată pe şeful PSD pe canapeaua din spate a maşinii. În imagini se vede că Liviu Dragnea este îmbrăcat lejer şi are cartea de identitate în buzunarul cămăşii.

Amintim faptul că o primă maşină care, potrivit unor surse, i-ar fi aparţinut lui Liviu Dragnea a plecat de la locuinţa din Bucureşti a şefului PSD. La ieşirea din garajul subteran al imobilului, mai multe persoane au strigat "la puşcărie!". Presa a plecat pe urmele maşinii. Chiar dacă maşina are geamuri fumurii, reporterul România TV aflat la faţa locului a declarat că în spate se afla o persoană care părea să fie Liviu Dragnea, iar la volanul maşinii se află şoferul liderului PSD. Mașina cu geamuri fumurii, în care se presupune că se află Liviu Dragnea, a făcut de două ori ocolul centrului, apoi a mers spre Casa Poporului și a revenit.

 

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare şi trebuie să se predea, astăzi, în vederea încarcerării. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28