România TV, imaginea SERII. Gâdea: M-a surprins și m-a impresionat-FOTO

Mihai Gâdea și-a încheiat emisiunea "Sinteza zilei" cu o imagine care l-a impresionat profund.

Pe mai multe panouri din București a apărut următorul mesaj: 'Jurnaliștii România TV se declară solidari cu ai lor colegi de la Antena 3'.

"Am primit, în această seară, o fotografie din București care m-a surprins și m-a impresionat. Mesajul 'Jurnaliștii România TV se declară solidari cu ai lor colegi de la Antena 3' a apărut pe un panou uriaș din București. Este un ecran cu reclame", a spus Mihai Gâdea.

(w670) 

"Dați-mi voie să fiu și eu impresionat de această fotografie. Eu aștept ca mâine să apară, pe toate ecranele din București, poza cu Laura Codruța Kovesi acasă la Sebastian Ghiță", a completat Mircea Badea în pasa dintre emisiunile "Sinteza zilei" și "În gura presei".

Ce a spus Ciutacu

Apoi, Victor Ciutacu a făcut un comentariu pe Facebook: "Unul dintre rarele momente în care mă bucur că meseria asta m-a ales pe mine".

Curtea de Apel Ploieşti a decis, marţi, că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâţii Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvică şi SC Antena 3.

[citeste si]

Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii, se arată în textul hotărârii pronunţate de Curtea de Apel Ploieşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel