România TV a bătut Realitatea Tv, miercuri seara

becali-striblea-dragotescu
becali-striblea-dragotescu

România TV, a luat fața posturilor Realitatea TV și B1 TV miercuri seara, când a înregistrat  audienţe record.   România TV a atins, ieri, un vârf de 352 de mii de telespectatori din mediul urban care au ales emisiunea Ultima oră, realizată de Corina Drăgotescu şi Cătălin Striblea.

În prime-time, cel mai important tronson al zilei, România TV şi-a devansat concurentul Realitatea TV. Între orele 18 şi 24, Romania TV a înregistrat o cotă de piaţă de 3,6 la sută, în timp ce Realitatea TV doar 2,3 la sută pe publicul peste 18 ani din mediul urban cu educaţie şi venituri peste medie. În fiecare minut, la România TV s-au uitat cu 39 de mii de telespectatori mai mulţi decât la Realitatea TV.

La ora 22, România TV a înregistrat audienţe record. Emisiunea Ultima oră a obţinut o cotă de piaţă de 7,3 la sută, în timp ce emisiunea de la Realitatea TV a avut o cotă de piaţă de doar 2,2 la sută. Este cea mai usturătoare înfrângere pe care a înregistrat-o Realitatea TV.

În intervalul 22-23, la România Tv s-au uitat 219 mii de telespectatori în fiecare minut, în timp ce Realitatea TV a fost aleasă de doar 67 de mii de telespectatori. Audienţa înregistrată de România Tv a fost cu peste 300 la sută mai mare decat audienţa Realitatea TV.

România TV a auvt un rating de 3,5 faţă de 1,1 cat a obţinut Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel