Urmărește emisiunea live


România, țintă a pedofililor încă din anii `90. Cazurile de pedofilie care au cutremurat țara

În România, pare că-n 2019 au apărut cazurile de pedofilie. Poate empatia a apărut mai târziu, dar pedofilia era, crunt spus, la ea acasă. Știrile de acum vreo 20 de ani erau că ”două minore au îmbolnăvit un sat de bărbați de sifilis”, dar nu se vorbea despre minorele abuzate sexual de un sat de bărbați. Vorbim de cazuri dramatice, dar nu de cazurile de corupere sexuală a copiilor străzi, de care s-au folosit nu doar belgienii, care se pare că au făcut din țara noastră o țintă pentru plăcerile lor bolnave, dar și olandezii, încă de prin anii `90. 

În anii `90, când nu erau camere de supraveghere, poliția era depășită de numărul mare de infracțiuni, aproape săptămânal sau la cel mult două săptămâni, era prins câte un pedofil. La vremea aceea, străinii pedofili veneau în România pentru copiii străzii. E dur, dar e adevărul. Ei nu răpeau, ci corupeau minori fără adăpost. Deși erau tragedii, nu erau percepute empatic. Nu s-au auzit cazuri de omor, nici nu existau prea multe surse de mediatizare. Atunci, se vorbea despre ”pedofilul belgian”. Astăzi, vorbim despre ”pedofilul olandez”. 

În vremea acelor ani, a fost făcută și o uriașă eroare judiciară într-un caz de pedofilie, urmat de omor. 

Cea mai mare eroare judiciară din România: cazul Țundrea 

La vremea aceea, în vara lui 1992, o fetiță de 13 ani a fost violată și ucisă. A fost găsită cu capul spart cu o piatră. Vorbim despre cazul Țundrea, poate cea mai mare eroare a justiției din România. Marcel Ţundrea, vecinul victimei, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare. În România, testul ADN s-a putut efectua după 2002. Țundrea a continuat să se lupte din închisoare să-și dovedească nevinovăția. Eliberat în 2004, după ce s-a constatat că ADN-ul violatorului nu era ADN-ul său, după 12 ani de închisoare, Țundrea a murit trei ani mai târziu din cauza unei afecțiuni pulmonare căpătate în penitenciar.

Adevăratul criminal, Gheorghe Avram, care s-a aflat din primele momente pe lista suspecților, a fost trimis în judecată aproape 20 de ani mai târziu, în 2011, fiind condamnat în 2012 la 25 de ani de închisoare. 

Cazul pedofilului Treptow

Un alt caz mai recent este al lui Kurt Treptow. În 2002, în septembrie, anchetatorii au intrat în apartamentul său din Iași, de unde au ridicat materiale video și foto care conțineau informații pornografice. El, cetățean american, împreună cu iubita sa româncă, au realizat sute de astfel de materiale în care apăreau în ipostaze intime alături de copii. Se pare că acesta corupea copiii pe care apoi îi folosea în scop sexual. Treptow și iubita lui au fost condamnați la 7 ani de închisoare în România, acuzați de pedofilie. Kurt Treptow a ieșit mai repede din închisoare, cu vreo doi ani, pe motiv că a scris cartea ”Vlad al III-lea Dracula”, care se găsește pe Internet spre vânzare cu aproximativ 190 de dolari. După ce a fost eliberat condiționat, pedofilul american s-a întors în SUA. 

Pedofilul olandez care cutremură, din nou, România 

În zilele noastre, ”olandezul” Joop Visscher șochează din nou comunitatea românească cu un caz de pedofilie urmat de omor. A venit în România se pare că în scop sexual. A închiriat un apartament, a închiriat o mașină, a ucis-o pe Adriana Mihaela Feraru, în vârstă de 11 ani, din Gura Șuții. A răpit-o de pe stradă, în drumul ei de la școală spre casă, a agresat-o sexual, a ucis-o, a aruncat-o la o margine de drum și a plecat din țară. Olandezul se pare că a mai fost în România și era cunoscut cu probleme de pedofilie. Întors în țara lui, a fost inculpat în România și, potrivit informațiilor încă neoficiale, s-a sinucis, provocând un accident rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel