EXCLUSIV  România, președinție Consiliu UE, fake news. Marea Lojă Națională, dezbatere-cheie

Marea Lojă Națională din România lansează conferința de dezbateri ”Viitorul României”. 

Dezbaterile vin să clarifice aspecte privind probleme majore care preocupă România de azi. Totul se realizează cu implicarea societății civile și a factorilor interesați.

Seria de conferințe va bifa temele: importanța preluării de către România a Președinției Consiliului UE, promovarea capitalului și business-ului autohton, exodul de inteligență, problema majoră a României, locul și rolul elitelor în conducerea statelor democratice, intelligence-ul - rol și necesitate în societatea modernă, importanța învățământului dual profesional în dezvoltarea României moderne. 

Printre participanții invitați la dezbateri se vor număra personalitati din mediul academic, universitar, cultural, bancar, diplomatic si politic. Prin acest ciclu de conferințe, societatea civilă va putea contribui la clarificarea aspectelor insuficient explicate, într-o perioadă care generează nevoia de a contura o viziune unitară și coerentă privind dezvoltarea României.

Dezbaterea vine să ofere și soluții pentru evitarea unor confuzii sau distorsionări ale situației reale ori ale soluțiilor de care România are nevoie în această perioadă. 

Prima conferință va avea loc în București, la data de 15 ianuarie 2019 și va fi dedicată importanței preluării de către România a Președinției Consiliului UE.

Program

18.00 - 18.05 – Cuvant de deschidere, Marele Maestru al Marii Loji Nationale din Romania

18.05 - 19.20 – Mesaje și prezentari lectori

19.20 - 19.40 – Prezentare teme tip fake-news care ar putea fi utilizate in spatiul public in legatura cu tema conferintei

19.40 – 20.00 – Dialog cu participantii Loc de desfasurare: Pentagon Events, Bd. Expozitiei, Intrarea C, Romexpo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel