România – presă Germania. Nicolai, dezvăluire șoc. Gâdea: Putem confirma!

Rodica Mitu / 02 dec 2018 / 22:42 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Norica Nicolai, duminică seară, la Antena 3, a citat un articol din presa germană cu privire la România.

„Pe 1 Decembrie, Agenția oficială de presă germană spunea că România sărbătorește 100 de ani de la anexarea Transilvaniei, provincie maghiară. Este un articol. Îl puteți găsi, îl am. Avem textul și în germană. România sărbătorește a 100 aniversare a anexării fostei provincii maghiare a Transilvaniei. Cu acest câștig teritorial de la prăbușirea Austro-Ungariei, după Primul Război Mondial, România și-a mărit teritoriul cu aproximativ o treime", a spus Norica Nicolei, citând din articol.

„Doamna Norica Nicolai, nu m-am uitat în telefonul nimănui niciodată, dar îmi arătați și mie?", i-a spus Mihai Gâdea. „Da, da, vă arăt. Aveți textul în germană și traducerea în limba română" a fost răspunsul.

Gâdea: Vă putem confirma

Ulterior, în cadrul ediției speciale de la Antena 3, Mihai Gâdea a zis: „Vă putem confirma și vă putem arăta că una dintre cele mai mari televiziuni din Germania, tot de stat, preia informațiile, articolul publicat de agenția germană de presă, în care se spune că noi, ieri, am aniversat 100 de ani de la momentul în care am anexat o parte din Ungaria".

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25