România – presă Germania. Nicolai, dezvăluire șoc. Gâdea: Putem confirma!

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Norica Nicolai, duminică seară, la Antena 3, a citat un articol din presa germană cu privire la România.

„Pe 1 Decembrie, Agenția oficială de presă germană spunea că România sărbătorește 100 de ani de la anexarea Transilvaniei, provincie maghiară. Este un articol. Îl puteți găsi, îl am. Avem textul și în germană. România sărbătorește a 100 aniversare a anexării fostei provincii maghiare a Transilvaniei. Cu acest câștig teritorial de la prăbușirea Austro-Ungariei, după Primul Război Mondial, România și-a mărit teritoriul cu aproximativ o treime", a spus Norica Nicolei, citând din articol.

„Doamna Norica Nicolai, nu m-am uitat în telefonul nimănui niciodată, dar îmi arătați și mie?", i-a spus Mihai Gâdea. „Da, da, vă arăt. Aveți textul în germană și traducerea în limba română" a fost răspunsul.

Gâdea: Vă putem confirma

Ulterior, în cadrul ediției speciale de la Antena 3, Mihai Gâdea a zis: „Vă putem confirma și vă putem arăta că una dintre cele mai mari televiziuni din Germania, tot de stat, preia informațiile, articolul publicat de agenția germană de presă, în care se spune că noi, ieri, am aniversat 100 de ani de la momentul în care am anexat o parte din Ungaria".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel