România-Polonia: trafic restricționat în capitală. Zonele vizate

Brigada Rutieră a Capitalei va restricţiona traficul pe arterele din jurul Arenei Naţionale pe 11 noiembrie, când va avea loc meciul de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Poloniei. 

"Traficul rutier va fi restricţionat, gradual, de la ora 17,00 până la defluirea totală a spectatorilor, pe str. Sergent Vasile Şerbănică, între bd. Basarabia şi zona de acces Arena Naţională, pe str. Maior Coravu, pe str. Tony Bulandra, pe străzile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Vatra Luminoasă şi invers, precum şi pe străzile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Arhitect Hârjeu", informează un comunicat al Brigăzii Rutiere transmis, miercuri, AGERPRES. 

Începând cu data de 10 noiembrie, ora 16,00, se va restricţiona parcarea autovehiculelor pe str. Vatra Luminoasă, pe bd. Pierre de Coubertin, pe str. Tony Bulandra, precum şi pe bd. Basarabia, stânga şi dreapta faţă de accesul în Complexul Arena Naţională. 

Mijloacele RATB care circulă pe str. Vatra Luminoasă şi au capăt de linie în rondul de pe bd. Pierre de Coubertin vor fi deviate pe str. Tony Bulandra, având capăt de linie la Depoul Vatra Luminoasă. 

Sfaturile polițiștilor

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia. 

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei transmis, miercuri, AGERPRES, Federaţia Română de Fotbal, în calitate de organizator al jocului sportiv, a comunicat Jandarmeriei datele privind meciul. 

Astfel, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19,30 doar pe bază de bilete şi invitaţii, pentru meci organizatorul punând în vânzare 48.000 de bilete. 

"Casele de bilete vor rămâne deschise şi în ziua meciului până la ora începerii partidei. La meci sunt aşteptaţi aproximativ 3.000 de suporteri polonezi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel