26 de MORȚI într-o săptămână. Titi Aur, SEMNAL de ALARMĂ: ASTA ar trebui să avem. România, locul UNU

Titi aur, sursa foto Adevarul
Titi aur, sursa foto Adevarul

26 de persoane au murit în accidente în ultima săptămână, în România. Titi Aur a vorbit despre pierderea de vieți omenești la volan și despre inconștiența șoferilor. 

România se află pe locul unu la numărul de victime din accidente rutiere. În acest context, Titi Aur a vorbit despre problemele pe care le au șoferii și la ce trebuie să fim atenți când urcăm la volan.

"Din păcate, nimic măcar în perioada pandemiei, scăderea numărului de victime nu a fost proporțională cu cât a scăzut circulația. Mai precis, s-a făcut un calcul și există un studiu care arată că circulația a scăzut cu aproximativ 50%, dar numărul de victime doar cu 25%, deci nici măcar atunci când au fost șoselele mult mai libere nu au știut să circulăm în siguranță. Asta pentru că majoritatea acuză doar drumurile: "Nu avem drumuri". Da, drumurile trebuie îmbunătățite, dar ce nu avem, nu avem comportament normal la volan și nu avem conștientizarea faptului că atunci când ne urcăm la volan, mașina este o armă și putem fi sau putem produce victime. Cel mai important lucru pe care ar trebui să-l avem este educația. Să înțelegem că atunci când suntem la volan, putem să creăm victime, putem să facem accidente", a declarat Titi Aur, în direct la B1 TV. 

România, locul unu la numărul de victime din accidente

"Cei care acționează pe drum nu pleacă dornici să facă accidente, nu pleacă necunoscând neapărat reguli de circulație, ci fac greșeli minore, aparent minore, de la mici distrageri, neatenția la volan, de la o discuție în mașină la telefonul mobil, depășirea vitezei, încălcări minore ale regulilor de circulație care duc la adevărate tragedii. România este pe locul unu în lume la victime din accidente de circulație și suntem în creștere", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel