România - India, parteneriat în domeniul turismului

Turism in Romania
Turism in Romania

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a semnat astăzi un memorandum alături de ambasadorul Republicii India la Bucureşti, E.S domnul Thanglura Darlong, privind dezvoltarea cooperării dintre cele două state în domeniul turismului.

Astfel, în baza parteneriatului, se va constitui un grup de lucru comun ce va avea întâlniri periodice care vor viza schimbul de date de bune practici la nivelul celor două instituţii. Membrii grupului vor veni cu expertiza fiecărui stat în parte în ceea ce priveşte organizarea şi promovarea activităţii turistice din ţările partenere. Un alt obiectiv al memorandumului semnat astăzi urmăreşte atragerea de investiţii pentru dezvoltarea turismului românesc.

"România, destinaţie competitivă la nivel european"

'România este o destinaţie competitivă la nivel european, cu o multitudine de resurse naturale şi antropice care reprezintă atracţii turistice importante pentru vizitatorii din India. Totodată, urmărim şi oportunităţile de investiţii, eventuale parteneriate româno-indiene pentru dezvoltarea diferitelor forme de turism, cum ar fi cel de sănătate, cultural sau de business', a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

România reprezintă o destinaţie de interes pentru turiştii indieni, numărul acestora fiind în continuă creştere în ultimii ani. Memorandumul a fost semnat la sediul Guvernului României, în prezenţa premierului României, doamna Viorica Dăncilă, şi a vice-preşedintelui Republicii India, domnul Venkaiah Naidu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel